Oslo Jazzfestival - Made in Corea Sekstett

kr 175,- / 20.08.10 16:00 Del denne siden

Made in Corea er en jazzkvartett som utelukkende spiller musikk av pianisten og komponisten Chick Corea. Med en pianoløs besetning presenterer bandet komposisjonene til en av verdens fremste jazzpersonligheter med vibrafon og gitar som erstatning for pianoet.


Bandet plukker låter fra mer eller mindre alle Coreas konstellasjoner og perioder og spiller alt fra Windows fra 1968-utgivelsen Now He Sings, Now He Sobs til Rhumba Flamenco fra 2001-utgivelsen The New Trio. Hovedtyngden av repertoaret ligger på den melodiske og tilgjengelige siden av Coreas
katalog med særlig vekt på låter med latinskinspirerte groover og fengende temaer. Dette er musikk som engasjerer de fleste med sitt smittende humør og sine catchy melodier pakket inn i komplekse og interessante arrangementer. Det spontant improviserte og det stramt komponerte lever side om side i Chick Coreas musikk, og Made in Corea lykkes med å få frem denne balansen og dualismen i sine tolkninger.

Made in Corea har avholdt konserter i mange ulike formater fra rene kvartettkonserter via samarbeid med gjestesolister til større prosjekter med 30-manns orkester. Bandet holdt hele åtte konserter under Kongsberg Jazzfestival 2003 og spilte med Chick Corea selv under samme festival i 2005. Made in Corea har også samarbeidet med de to unge og fremadstormende musikerne Sindre Mølmen og Martin Myhre Olsen i Made in Corea Sekstett, og det er denne konstellasjonen som skal spille på Oslo Jazzfestival 2010.

Besetning: Martin Myhre Olsen (saksofon), Sindre Blostrupmoen Mølmen (trompet), Jarle G. Storløkken (gitar), Ola Lindh (vibrafon), Fredrik Jørgensen (bass), Erik Jøkling Kleiva (trommer)

Se www.madeincorea.no for mer informasjon.

Program

neste ti konserter

Hele programmet