Grill Bill Releasekonsert

kr 100,- / 20.09.10 21:00 Del denne siden

Med en besetning som inkluderer alskens gitarer, feler, steel-gitar, piano, bass og trommer, samt en vokalist som strengt tatt ikke trenger noen PA, står Grill Bill! for et voldsomt trøkk, men gruppa legger også for dagen en lyrisk nerve. Her forenes bluesens feeling, punkens aggresjon og countrymusikkens sentimentalitet til et berusende heksebrygg, krydret med tildels halsbrekkende instrumentalpartier og en ikke ubetydelig dose humor.

Med et live-repertoar som foruten egne låter på norsk og engelsk om hverandre, henter Grill Bill! stoff fra så forskjellige kilder som Muddy Waters, The Ramones, Randy Newman, Josh Homme og Lasse Myrvold, for å nevne noen. Varedeklarasjonen omfatter ikke minst en frapperende evne til å snu på fem-øringen, hive set-lista og finne fram det repertoaret som er riktig der og da. Grill Bill! Det som få fagspråket kalles et grisefett live-band.

Grill Bill! har levert anstendige radiohits rom ”Madelen”, ”Jeg drar hjem” og ”Fri i morra”, og høsten 1010 slippes omsider , omsider det allerede sagnomsuste debutalbumet.

www.grillbill.net

Program

neste ti konserter

Hele programmet