Claudia Scott

Kr 300,- + avg. / 20.10.16 21:00 Del denne siden

Claudia Scott slipper sin nye single “Changes” den 16.september, som en forsmak på albumet “Let The Ribbons Fly”. Det nye albumet inneholder 12 låter pluss et bonusspor, og handler om de universelle sidene i livet og også i hennes eget liv. Fra minner i barndommen, til livet på veien, kjærlighet, til nye begynnelser og å ha endelig funnet hjem. Albumet har Claudia dedikert til sin far som var en pioneer innen countrymusikken.

Siden det forrige albumet «Follow The Lines» i 2014, som fikk strålende anmeldelser og Spellemannspris i 2015, har Claudia brukt tiden til å skrive sanger og turnére med bandet sitt,

Hittil i 2016 har hun spilt for utsolgte konserter over hele landet sammen med Henning Kvitnes.

“Let The Ribbons Fly” følger opp country-rock uttrykket fra “Follow The Lines”, og gjenspeiler hennes musikalske røtter.

Det begynner å bli en tradisjon, at Claudia Scott spiller på Herr Nilsen, også denne gang kommer hun med fullt band.

Claudia Scott:Vokal, gitarer, harmonica, mandolin,

Jørun Bøgeberg: Vokal, bass, el-dola

Olaf Olsen: Vokal, trommer

Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer. Steel gitar

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Hun kaller musikken sin "Americana", en fellesbetegnelse for musikk som inneholder rock, rhythm & blues, country og folk. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Claudia debuterte som 11-åring i sin fars band ”Clive Scott & The Skywegians”, som utga Norges første country-album og toppet 70-tallets populære radioprogram ”Europatoppen”. Hun har siden da en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister.

Program

neste ti konserter

Hele programmet