Østkanten Bluesklubb presenterer: Hole In The Wall - Support: Olav Undeland

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 230 selges i døra og på Billettservice / 21.08.09 22:00 Del denne sidenDelta

Norges første country-folk-rock band fra 70-tallet reiser seg igjen. Support er Olav Undeland.

Hole In The Wall
Nøkkelpersonene fra originalbesetningen, sanger og rytmegitarist ERIK MOLL, multi-instrumentalist RUNE WALLE og gitarist TRYGVE THUE har børstet støv av original-låtene fra den legendariske første platen HOLE IN THE WALL(72), pluss flere andre låter fra den tiden og en del nyere materiale.
Den gang var de unge pionerer i norsk rock, inspirert av amerikanske vestkyst-band som Crosby, Stills, Nash & Young og Grateful Dead. I dag er de modne veteraner med lange merittlister fra inn og utland.

Erik Moll - vokal, akkustisk gitar, munnspill
Rune Walle - akkustiske og elektriske gitarer, mandolin, banjo, piano, vokal og harmonier
Trygve Thue - akkustiske og elaktriske gitarer, harmonier
Yngve Moe - bass
Frank Jakobsen - trommer, perkusjon

Olav Undeland - support
Olav Undeland, fra Ulvik i Hardanger har de siste årene blitt omtalt som en framstående tolker av blues fra 20- og 30-tallet. Med cd-debuten ”So much trouble” (2002) etablerte han seg som ”fingerpicker” i deltabluessjangeren med særpreg og teknisk dyktighet. Denne tradisjonen tok han vidare med bandskiva ”Riding the blind” i 2005, der han utviklet sin originale og særdeles svingande Countryblues. Nå har Undeland gått tilbake til den akustiske ”førkrigsbluesen” med gitar og fottramping igjen, og slipper plata ”Sleepless blues” i august.

Program

neste ti konserter

Hele programmet