Sindre Myrbostad med band

Sindre Myrbostad med band


Mandag 22.05.23 Kl. 20:00 / Kr. 270,- / Billett

Sindre Myrbostad kommer fra Bodø, er bosatt i Vesterålen og er utdannet klassisk pianist. Myrbostad er definitivt en musiker og komponist med lidenskap og fascinasjon for mange sjangre og kan vise til bred erfaring fra en årrekke i ensembler, orkester, band og prosjekter innen jazz, storband, rock og populærmusikk. De siste årene har han også hatt stor fokus på å formidle sin egen musikk som artist.

Myrbostad er kjent for sin lekne-standup-aktige form fra konsertserier som «Sindre´s juleshow uten julesanger», «Jazz og Jåss» og «Etter Leggetid». I konserten får låtene følge av mellomtekster som gir et skråblikk på tilværelsen der familie, kjærlighet og barn står sentralt.

Låtene er hovedsakelig hentet fra albumet Fritt fall. Myrbostads stemme og formidling er nær og tilstedeværende og snakker rett til lytteren. Tekstene formidler hva brytningstider og overganger i et liv kan gjøre med et menneske og hvordan alminnelige ting for menneskeheten kan oppleves som hverdagsmagi, mirakler eller katastrofer for den enkelte.

Det musikalske bildet er inspirert av flere sjangre, men samtidig i et tilgjengelig populærmusikalsk format. Denne gangen får vi høre Myrbostad i en intim setting ved pianoet.

Sindre Myrbostad, pianist, vokalist, komponist og låtskriver.

Børge Petersen-Øverleir, gitar.

Are Simonsen, bass.

Arnfinn Berggrabb, trommer.

Lignende: