Steinar Albrigtsen trio

Kr 230,- + avg. / 22.06.17 21:00 Del denne siden

TOM PACHECO HAR BLITT SYK OG HAR FÅTT FLYFORBUD AV LEGEN. TRIOEN TIL STEINAR VIL VIE EN DEL AV KONSERTEN TIL PACHECO SINE LÅTER.

Mange omtaler Steinar Albrigtsen som "Mannen som satte countrymusikken på Norgeskartet", da han vant Spellemannspris for sitt debutalbum "Alone too long" i 1990. Debutalbumet solgte 180.000 eksemplar og vakte oppsikt i både nasjonal og internasjonal presse. Steinar Albrigtsen begynte sitt samarbeid med låtskriveren Tom Pacheco tidlig på nittitallet. Sammen gav de ut plata «Big Storm Comin» i 1993 og oppfølgeren «Nobodies» i 2000. Tom Pacheco skrev også låten «She belongs to the rain» som den dag i dag er en av Steinars viktigste låter.

Tom Pacheco vokste opp i Massachusetts, USA. Som sønn av den anerkjente jazzgitaristen – Tony Pacheco, kjent for sitt samarbeid med Django Reinhart, ble Tom tidlig introdusert til musikkens verden. Som 10 åring lærte han seg å spille gitar og som 19 åring gav han ut sitt første soloalbum” Turn away from the storm”. I denne perioden bodde han i New York og samarbeidet med andre lovende artister som Jimi Hendrix og John Hall. Under perioden i Greenwich Village utviklet Tom både låtskriverkvaliteter og egen sound. Etter hvert begynte andre amerikanske artister å oppdage denne fantastiske låtskriveren, herav også Richie Havens som spilte inn sangen” Indian Prayer” til sin plate” Mixed Bag 2”.

Fra 1986 skrev Tom profesjonelt for andre artister, opp mot 50 låter i året, i tillegg til at han rendyrket sin egen musikalske karriere. Tom har gjennom årene samarbeidet med artister som Pete Seeger, Steve Bruton, John Sebastian, Andrew Gold, The Band, Eric Anderson, Keith Richards og vår egen Steinar Albrigtsen. Tom Pacheco har også den sjeldne ære av å bli «covret» av selveste Bob Dylan.

De siste årene har Tom blitt omtalt som en av de største nålevende låtskriverne i USA. Han speiler verdenssamfunnet i låtene sine, og er ikke redd for kritiske betraktninger verken når det gjelder politikk, miljø eller religion. Samtidig er han opptatt av å fylle folk med håp om en bedre verden, med budskap om kjærlighet. Dette fører til at Tom tiltrekker seg publikum uavhengig av alder, etnisitet, tro eller legning. Tom er en ordkunstner av de sjeldne, hans tilstedeværelse på scenen og kontakt med publikum er unik.
Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av deres respektive låter. Med seg har de produsenten og gitaristen Ernst Nikolaisen og låtskriveren og sangeren Monika Nordli.

Tilsett en porsjon nordnorsk humor og litt lun melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

Program

neste ti konserter

Hele programmet