(brev från) Kolonien

Kr 180,- + avg. / 22.08.15 22:00 Del denne siden

Den eminente og svært så harmoniske kolonien bestående av Erik Spets, Erik Norheim, Jan Tore «Kito» Eriksen, Espen Gjelstad Gundersen og Jango Nilsen, byr opp til en dans igjennom Cornelis Vreeswijks musikalske og lyriske landskap;

En dans med Cecilia, Linnèa, Felicia... En dans på varme strender og i grønne skoger... En dans uten klær om sommeren... En dans med den gode kjærligheten og ikke minst, den som gjør vondt... En dans med leende, lekende barn, og en dans med barna som gråter... En dans med personlige personligheter... En dans om morgenen, ved soloppgang... En dans for to som møtes... En dans med døden... En dans med livet, i livet som danser med oss...

Cornelis Vreeswijk trenger neppe noen nærmere introduksjon. Som en av Skandinavias mest markante musikkpersonligheter gjennom flere tiår, er han vel kjent, og ofte besunget blant folk flest i stort sett alle aldere. Om de fem harmoniske herrene i kolonien, må det nevnes at både Eriksen, Norheim, Gundersen og Nilsen er velrennomerte personligheter i Hökarängens musikkmiljø, med lang fartstid på både scene og i studio. Spets er et noget mer ubeskrevet blad i denne sammenhengen, men har bl.a. fra Öckerö, en fortid på diverse scener i diverse former.

Etter et knippe særdeles vellykkede, suksessbetonte og tidvis smekkfulle konserter, er Kolonien nå endelig på plass på Herr Nilsen for å fylle Oslos medborgere med Corneliske tanker og Vreeswijksk ånd!

I Kolonien trakterer Eriksen bassen, og Norheim de velklingende gitarene. Gundersen og Nilsen gir seg utslag i henholdsvis parisiske trekkspilltoner og en gyngende rytmeseksjon, mens Spets formidler det vokale.