Østkanten Bluesklubb presenterer: Trampled Under Foot

Billetter, Medlemmer Østkanten Bluesklubb kr 50,-, / medlemmer Norsk Bluesunion kr 150,- / andre kr 200,- kjøpes i døra eller på Billettservice. / Fredag 22. oktober kl 22.00 Del denne sidenDelta

Endelig kommer Trampled Under Foot til Østkanten Bluesklubb. Bandet vant i 2008 International Blues Challenge i Memphis. I 2009 ble de vinnere av Pitch Music Awards 2009 (best blues band). Som et ledd i Østkanten Bluesklubbs 15-årsjubileum tilbys medlemmer en skikkelig rabattgave.

Bandet som består av søsknene Danielle, Nick og Chris Schnebelen , vant i 2008 International Blues Challenge i Memphis. Nick fikk også prisen som beste gitarist. Etter dette har bandet turnert verden over på festivaler og klubber.

To av dem er venstrehendte musikere. Danielle er den kvinnelige delen og blir beskrevet som en skatt i hjembyen Kansas City. Tidligere spilte hun i Fresh Brew og The Nortons før hun slo seg sammen med brødrene sine. Når man lytter til musikken, er det lett å forstå hvorfor de vant. Plata “May I Be Excused” inneholder 12 spor, og de er alle veldig forskjellige. Danielle er en fantastisk sanger. Kris er en knallgod trommeslager, og Nick er en solid sanger og talentfull gitarist.Bandet som består av søsknene Danielle, Nick og Chris Schnebelen , vant i 2008 International Blues Challenge i Memphis. Nick fikk også prisen som beste gitarist. Etter dette har bandet turnert verden over på festivaler og klubber.

Program

neste ti konserter

Hele programmet