The Jelly Roll Men

Østkanten Bluesklubb: The Jelly Roll Men


Fredag 22.11.19 Kl. 21:00 / Kr. 275,-/225,-. / Billett

For å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues – slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil. Disse gutta er ikke bare fantastisk gode musikere men også fantastisk morsomme på scenen. Stor underholdning garanteres!

Konsertstart kl 21.00.

Bandet spilte inn sitt nye album "Jelly Roll Shuffle"  med den prisvinnende produsenten Little Victor og The Jelly Roll Men og ble signert på Rhythm Bomb Records! Knut Reiersrud skulle i fjor vår fortelle om norske utgivelser (i ulike sjangere) som han virkelig liker, og som fortjente MYE oppmerksomhet. Det resulterte i det han mente er Norges beste bluesplate noensinne nemlig "Jelly Roll Shuffle"!

Albumet kan bestilles på rhythmbomb.com. The Jelly Roll Men har jobbet med både norske og internasjonale musikere på scenen, og de får stor oppmerksomhet i disse dager.

Som inspirasjonskilder oppgis Big Walter Horton, Lightnin' Hopkins, Little Walter, Slim Harpo, Otis Spann, Muddy Waters, Jerry McCain, T-Bone Walker, Lafayette Thomas og Willie Dixon. Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at den nesten glemte kunsten å spille tradisjonell blues overlever.

Kent Erik "9Fingers" Thorvaldsen - harmonica/ vocalsKai Evenstuen - drumsOle Martin Røsten - upright bassThomas Grim Thorvaldsen - guitar/ vocalsØyvind Stølefjell - piano /guitar

Lignende:
Fredag 03.04.20 AVLYST!
Østkanten Bluesklubb: Stein Stokke & The Engine

Fredag 17.04.20 AVLYST! Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge: solo
Fredag 24.04.20 AVLYST! Østkanten Bluesklubb: Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet m/ Palle Wagnberg
Fredag 01.05.20 Østkanten Bluesklubb: Ledfoot
Fredag 08.05.20 Østkanten Bluesklubb: Songwriters in the Round: Hege Øversveen, Janne Hea, Amund Maarud og Jeff Wasserman
Fredag 15.05.20 Østkanten Bluesklubb: Ulf Myrvold / Mean Black Mamba
Fredag 22.05.20 Østkanten Bluesklubb: MK´s Marvellous Medicine
Mandag 25.05.20 The Deltaz (US)
Fredag 29.05.20 Østkanten Bluesklubb: Muskogee Hotel
Fredag 05.06.20 Østkanten Bluesklubb: Alabama Lovesnakes (SWE)