Trond Trudvang - releasekonsert

Kr 150,- / 23.01.12 21:00 Del denne siden

Trond radiodebuterte i NRK P1 høsten 2009 med den fengende singelen “Lisa, Lisa (Ekspeditrisa)”. Dette utgjorde en god start for debutalbumet som ble sluppet i januar 2010. Litt utpå sommeren ble også låten “Houston vi har et problem” fra debutalbumet radiolistet. Det er fortsatt uvisst hvorvidt astronauten og andre lengtende som så noe gjenkjennbart i den låta kom seg trygt hjem...

Et nytt album med tittelen “Gode sko” slippes 23. Januar 2012. Som en god plog foran oppfølgeralbumet ble låten “Gråværstur” listet fra sommeren 2011. Denne singelen er en frisk kombinasjon av sommerlengt, livlig fantasi og musikalitet i fri galopp.

Trond klyper seg stadig i armen for å sjekke at han nå faktisk opplever å leve av å være musikant, historieforteller og låtskriver. Den drømmende klovnen i magen minnes så altfor godt undertrykkinga under Trond sine 13 år som yrkesmilitær. Revolusjonen seiret på fredelig vis og Trond har frilanset som musikant på fulltid fra sin base i Bærum siden 2005. Trond søker et åpent og fengende musikalsk bilde som også gir godt rom for tekst – på dialekt fra fødebyen Harstad i Sør-Troms.

Trond underholder egenhendig med gitar og supplerer så ofte han kan med ankermann fra platene Eirik-André Rydningen - på trommer og tangenter. Denne live-duoen er godt i gang med å jobbe på seg gode omtaler og et imponerende rykte.

Venner av Trond som gjester scenen denne kvelden:

-Bjørn Enoksen –Kontrabass / Kor

-Harald Markussen - Lapsteel /El.Bass/ Kor
-Trygve Skaug (St Morritz) - Akk.Gitar/Kor
-Lars Bremnes - Tenorsax

Program

neste ti konserter

Hele programmet