Kvelden da Waits møtte Joni

Kvelden da Waits møtte Joni –
Guro von Germeten og Larvika Storband


Søndag 23.04.23 Kl. 18:30 / Kr. 295,- / Billett

I 1977 gikk det et rykte om at Tom Waits skulle akkompagnere Joni Mitchell på hennes nye plate. Dessverre var det bare et rykte. Og det finnes få, om ingen, spor om de to møttes eller spilte sammen. Likevel er det noe magisk med å tenke seg musikken deres sammen i samme rom. Derfor inviterer Larvik Storband og Guro von Germeten til kvelden da Waits møtte Joni.

Larvik storband har i mer enn 40 år gledet sitt publikum med særdeles variert repertoar. Bandet har et utall danse- og underholdningsjobber bak seg, har gjort prosjekter som Sinatra Tribute, Tom Waits tribute og konserter med Ole Børud, Staffan William-Olsson, Guro von Germeten, Trond Ytterbø, Elisabeth Andreassen og Christin Bastiansen for å nevne noen. Bandet ledes av André Kassen, saksofonist i Scheen jazzorkester og bandet Aadal, frilansmusiker både her og der, og produsent i Sørnorsk jazzsenter.

Guro von Germeten er mest kjent som «hun med det lille røde trekkspillet» og et fyrrig låtunivers av lidenskapelige ballader, skitne sjømannsviser og ville cabarettakter. Denne gangen har hun sammen med Larvik storband dukket ned i både Waits og Jonis fantastiske låtkatalog og plukket låter hun elsker og bare må synge.

Foto: Per Heimly

Lignende: