Jorunn Hodne: Singleslipp

Kr 150,- / 23.09.13 21:00 Del denne siden

23. september er Jorunn Hodne ute med singelen Uncle Louis som er en liten hyllest til "annerledes folk" blant oss. Historien tar utgangspunkt i hennes barndomsminner om onkelen som med en kort og en lang fot ble offer for fordommer og latterliggjøring. På B-siden debuterer hun på norsk. Den klassiske Grand Prix-vinneren Voi Voi har Hodne gjort til sin egen - en tight, energisk og frekk powerversjon av den gamle slageren.

MUSIKKEN & BANDET:
Når dedikerte lyttere og musikere mener, melder de følgende:
Dette er pop - men med sin frekkhet og råskap oppstår det spenning som krangler med det søte. Raffinert og sensuelt er superlativer hyppig brukt om Jorunns stemme. Alf Terje Hana's utspill og brutale herjing med gitaren gir musikken en deilig nerve. Toma Rovik slår både mykt og hardt og ubarmhjertig, mens Eivind Hodne tilfører tyngde og puls med kontrabassen. Dette i kontrast til Ingvill Bjorlands søte harmonier gir det hele et pikant, røft og fengende uttrykk. Sammen legger rytmeseksjonen grunnlaget for lydbildet som har en burlesk karakter. Vi lander på kategorien Eklektisk Pop med innslag av både soul og jazz.

OM ARTISTEN
Jorunn Hodne fra Stavanger ga ut sitt første album “Trespassing” 2010. Den tidligere kulturjournalisten var lenge før utgivelsen et kjent ansikt i diverse settinger på Stavanger scener. Høsten 2011 debuterte hun som skuespiller på Rogaland Teater i indierockstykket "Sonny" skrevet av Tore Renberg og basert på Kaizers Orchestra sin musikk. I 2012 kom hennes andre album Move On. Mer info på www.jorunnhodne.no