Wild Man Riddim

Kr 150,- + avg. / 23.09.17 22:00 Del denne siden

Wild Man Riddim består av skaveteraner fra band som The Phantoms, No Torso, Frank Znort Quartet, Bernard Briis band og Fence.  Wild Man Riddim presenter Ska/ Reggae/ Afrobeat godbiter. Straks aktuelle med album nr.2 "Worldwide Frequency" Velkommen!

Opprinnelig ble bandet satt sammen for å underholde på The Villa i Oslo en gang i måneden, men snart dukket flere henvendelser opp. Bandet be fast inventar på Horten Roots & reggae festival og hadde med seg gjester som Kasimba og Essa Cham mfl. På øvinger dukket stadig nye låter opp og i 2013 entret bandet Silvertone studio i Fredrikstad for å spille inn sin første plate. Innspillingen ble gjort live og det hele endte med en nispors plate utgitt på den norske undergrunnslabelen Marsmelons.

Bunzy D og Essa Cham la ned på vokal på to ...av låtene og Kjell Fosstvedt bidro på perkusjon. Etter utgivelsen har bandet holdt koken med spillejobber rundt om i Oslo og omegn, blant annet Herr Nilsen til stor suksess.

Bandet spiller en salig blanding av Ska/ Reggae/ Afrobeat/ Jazz som det skal godt gjøres å bare tromme fingre til på bardisken! Med masse energi, pussige innfall og standhaftig groove har Wild Man Riddim gjentatte ganger lokket den mest sedate konsertgjenger ut på dansegulvet.

I disse dager jobber bandet med materiale til sitt andre album som skal spilles inn på nyåret.

Besetning:
Brage Rognlien- Trombone
Morten Midre- Bass
Atom Jr.- Trommer
Martin Caspersen- Orgel
Martin Brostigen- Gitar
Bendik Brænne- Sax

Program

neste ti konserter

Hele programmet