Sandvika Storband m/Line Jacobsen (vokal) "Tilbakeblikk"

Kr 150,-/100,- (stud) / 23.10.11 19:30 Del denne siden

Line Jacobsen og Sandvika Storband har lang fartstid sammen og kler hverandre meget godt. Storband med vokalist er et format som har gitt mengder av flott musikk gjennom tidene. Sandvika Storband har hatt konserter med noen av de beste nålevende jazzvokalistene, dog er "vår egen" Line en favoritt å ha i front.

Line Jacobsen - er vokalist og frilansartist som har gjestet en rekke storband, gjort produksjoner med Brede Bø og Øivind Johannessen, kirkekonserter med Fred Nøddelund, show- og revyoppsetninger bl a på Chat Noir med Grethe Kausland og Sven Nordin. Line medvirker også på CD "Glenn Miller 100 år" (Det Norske Blåseensemble 2005).
Hun har vært Sandvika Storbands faste partner som sangsolist i en årrekke, og dekker et variert og bredt spekter av musikk. Ikveld presenterer Line låter som står henne nært, backet av Storbandet Kveldens pianist er Erlend Gjerde, som har jobbet mye sammen med Line - se opp for duo-innslag.
Sandvika fyrer også av noen hardsvingende salver fra gamle venner som f.eks Don Menza.

Frank Brodahl er Sandvika Storbands musikalske leder.
Han spilte selv i Sandvika Storband mens han studerte i Oslo. Han er frilanstrompeter med hele Europa som arbeidsområde, han har siden 2003 vært fast ansatt i Det Norske Blåseensemble,

Sandvika Storband anno 2011 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 11 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn og utland.

Program

neste ti konserter

Hele programmet