Oslopakke 3:
Asle Beck - Trond Ingebrigtsen - Trond Granlund

Kr 275,- + avg. / 23.10.18 21:00 Del denne siden

Tirsdag 23 oktober har vi den store glede av å invitere til nok en unik viseaften på Herr Nilsen når tre av våre mest folkekjære viseartister Trond Granlund, Asle Beck og Trond Ingebretsen ( Bjølsen Valsemølle ) med musikere slår seg sammen og spiller sine kjente, kjære låter.

De tre artistene har ikke bare gjort seg bemerket innenfor hovedstadens grenser, men har også gjort stor suksess i resten av landet med sine folkelige tekster og fengende melodier. Det er altså bare å glede seg til en helt unik, musikalsk aften tirsdag 23 oktober klokken 21:00 sammen med Oslopakke 3

Trond Granlund

- En norsk legende innen americana, folk og visesang med hele 26 utgitte album og fantastiske anmeldelser spredt over en periode på over 40 år. Veteranen holder det fortsatt gående for fullt med konserter rundt i landet og får fantastiske tilbakemeldinger uansett hvor han beveger seg. Han har nylig vært aktuell med Beatleshyllesten og forestillingen "It was fifty years ago today" sammen med bla. Atle Pettersen og Eirikur Hauksson og nå har han også satt sammen rockebandet The Ride som han gjorde stor suksess med på 80 tallet.

Asle Beck

- Et friskt pust på vise, visepopmarkedet i Norge, og har gjort seg både synlig og bemerket med sine personlige tekster og strålende radiolåter som bla. Skur 55, Varme Vinder, Grünerløkka og Alt er nå. Få norskspråklige soloartister kan vise til samme interesse på sosiale medier, på nedlasting og strømmetjenester med over 6 millioner strømminger bare på Spotify. Hans siste album «Bruvoll Hotell» fra 2017 føk rett inn på en fantastisk 10 plass på VG Lista Topp 40 sammen med norske og internasjonale superstjerner.

Trond Ingebretsen ( Bjølsen Valsemølle )

- Frontfigur i Bjølsen Valsemølle som har holdt koken siden de slapp sin første plate "Fem på Midnatt" i 1982. Ingebretsen har skrevet noen fantastiske tekster og selvom han og Bjølsen Valsemølle kanskje oppfattes som et Oslofenomen har hans fortellerevne blitt lagt merke til i hele Norge. Hvem har vel ikke hørt nydelige låter som Vaterlands Bru, Vålerenga Kjerke og fantastiske Soria Moria som han gjør sammen med artister som bla. Åge Aleksandersen og Bjarne Brøndbo.

Program

neste ti konserter

Hele programmet