Østkanten bluesklubb presenterer: Woodleg Odd - releaseparty

/ 24.04.09 22:00 Del denne siden

Woodleg Odd slipper ny skive og i den anledning byr Østkanten bluesklubb på releaseparty på Herr Nilsen

Woodleg Odd er et av landets mest produktive og aktive soul/bluesband, og lanserer sin femte CD på Herr Nilsen fredag 24. april.
Cd’ens tittel ”One Step Ahead” kan symbolisere både Woodleg Odds musikalske kvaliteter og låtmaterialet som er av internasjonalt format. I tillegg er tittelen synonym med uttaleleser fra publikum såvel som kritikere som har opplevd bandet live. Under forrige USA turné ble Woodleg Odd for eksempel omtalt som ”Bluesens redningsmenn” pga. at bandets varierte bluesbaserte musikk vekker bluesinteressen hos stadig nye tilhørergrupper.

Vokalisten/gitaristen Adam Douglas ble sommeren 08 hentet over fra Chicago USA og fant tonen øyeblikkelig. Han har nå base i Oslo og har tilført bandet "ny energi" med sin særegne stemme og karismatisk scenepersonlighet.

Spilleplanen for 2009 inkluderer allerede flere festivaler både i USA og Norge, og i tillegg satses det som aldri før på klubbjobber rundt omkring i hele Norge.

Samtlige låter på bandets 5 CD-utgivelser er egenproduserte, og konsertene med Woodleg Odd består i tillegg til eget stoff av kremlåter fra bluesens klassikere som bla. Robben Ford, Stevie R. Vaughan og Scott Henderson.

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet