The Teddybears: Releasekonsert "Trollmann med bil"

Kr 200,- / 24.08.13 21:30 Del denne siden

The Teddybears er snart plateaktuelle med sin nye cd «Trollmann med bil». Denne kommer i slutten av august og inneholder 14 nye selvskrevne låter. Sounden er den samme som i 1980, da bandet startet opp med eget materiale, som omhandler tida da amerikansk rock, doo wop og popballader inntok Norge.

Ingen har som The Teddybears tatt denne tida på kornet, med glimrende melodier og norske tekster. Mange av deres mest kjente låter er blitt mye spilt på radioen og er i dag klassikere, som f. eks: “Harrygutt fra Teisen, Snackbaren på hjørnet, Jeg kjente deg da du dansa Rock’n Roll, Jenta i jeans, Fra -54 Buick til Mazda, To tette badehette, Sommeren-55 osv. Sistnevnte var forøvrig på førsteplass på Norsktoppen dengang. Bandet har topp vokal og korharmonier og spiller også klassisk amerikansk rock’n roll og pop fra femtitallet, i tillegg til sangene fra deres egne plater. Disse på vinyl, er også ettertraktede samleplater.

Bandet har for lengst oppnådd kultstatus blant fansen og er kjent for å trekke fulle hus overalt. The Teddybears har spilt Norge rundt, inkludert Svalbard mange ganger, i tillegg også Sverige og Danmark. I de siste par årene har teddybjørnene spilt på store arrangementer som: ”Cars on the Farm”, «Morokulien» Kraftfestivalen, Aremarkfestivalen, landstreff for ”Kom og dans” i Trondheim, ”Uka” i Ås og Lier-festivalen, for å nevne noen.

En konsert med The Teddybears er som en reise tilbake til femtitallet da Harry og Doris, Freddy og Hjørdis, Lorang og ”han andre” rådde grunnen i ungdomsmiljøet.
Velkommen til en kulturkveld med historikk og nostalgi i høysetet og hvor de originale medlemmene fremdeles er med og utgjør THE TEDDYBEARS..

Jan Holberg (gitar, vokal), Øystein Mora (bass, vokal), Martin Kopperud (trommer, vokal)