Big Daddy Wilson.

Østkanten Bluesklubb : Big Daddy Wilson.


Fredag 24.09.21 Kl. 21:00 / Kr. 350,- / 300,- / Billett

Fredagens konsert er med Big Daddy Wilson .

Dagens Covid-19 restriksjoner begrenser antall tilgjengelige billetter til 32, ved lettelser i restriksjonene legger vi ut flere billetter.

Konsertstart : 21.00.

”BLUES IS A FEELING” Når Big Daddy Wilson avholder konsert, er klubbene utsolgt overalt. Sanger og låtskriver Big Daddy Wilson forlot North Carolina, USA i 1979, og vervet seg til US Army og ble kort tid etter sendt til Tyskland. Etter verneplikten bestemte han seg for å bli i Tyskland, hvor han for første gang kom i kontakt med blues. ”Jeg kjente ikke til blues, jeg visste ikke hva det var, men jeg fikk det i blodet, det kalte på meg HØYT og TYDELIG.”

Big Daddy Wilson fulgte kallet og har siden sunget blues hver natt. I de siste 20 år har han turnert rundt i hele verden. Han har sunget på klubber, teatre, på festivaler, på radioen og på tv i mer en 15 forskellige land. Han og hans musikere spiller i den høyeste liga og er enestående med sin blanding av akustisk preget bluesmusikk. At en sanger også spiller trommer er i seg selv en sjeldenhet. Sam Lay er et usedvanlig talent og Big Daddy Wilson naturligvis også. Slik lykkes det ham å gi helt forskjellige musikkstykker sin helt egen umiskjennelige touch og gjenopålive dem på sin helt egen måte. Big Daddy Wilson sier:” Blues is a feeling, feel me.” 

Hans fantastiske gitarist Cesare Nolli, bassisten Paolo Legramandi og trommespilleren Nik Taccori bistår til den grooven som lar Big Daddy Wilsons mektige stemme bli til en fornøyelse.

Fotograf: André Havergo , www.festival-fotograf.de 

Lignende:
Fredag 27.08.21 Østkanten Bluesklubb : Christina Skjølberg
Fredag 17.09.21 Østkanten Bluesklubb : Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet m/ Palle Wagnberg.
Fredag 01.10.21 Østkanten Bluesklubb : Jørgen Sandvik & Permanent Vacation
Fredag 08.10.21 Østkanten Bluesklubb : Three Bastards BluesBand / Electric Rail Express
Fredag 29.10.21 Østkanten Bluesklubb : The Bills
Fredag 05.11.21 Østkanten Bluesklubb : Chris Cane & Mr Bo & The Voodooers
Fredag 12.11.21 Østkanten Bluesklubb : Eric Slim Zahl.
Fredag 10.12.21 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge