Poul Krebs

POUL KREBS (DK) & HENNING KVITNES (N) feat. CLAUDIA SCOTT (N/UK)

Kr 300,- / 24.10.12 21:00 Del denne siden

Hver for seg hører Poul Krebs og Henning Kvitnes til blandt de helt store navn i deres respektive hjemland, med hundredevis af konserter bak seg og et platesalg som teller hundretusener av album. De to møtte hverandre første gang i 1990, og har siden jevnlig arbeidet sammen, både Live og på ulike innspilninger. Poul Krebs´ signatursang ”Sådan nogen som os” har også slått an stort i Norge – hvor Henning Kvitnes har sunget den til tops på hitlisterne under titlen ”Sånne som oss”. Senest er Poul Krebs å høre på låta ”Vesterbro 88”, som er fra Kvitnes aktuelle album ”Ingen Tid Å Miste”. Henning Kvitnes låner til gjengjeld sin stemme på Poul Krebs-sangen ”The Trio From Del Rio”, fra Krebs´ seneste album ”Der er noget ved alting”.

Poul Krebs og Henning Kvitnes har optrådt sammen på en lang rekke festivaler gjennom årene, som eks. Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og ved Midem i Cannes, Frankrig – og har også underveis hatt et par eksotiske avstikkere til både Estland og Grønland. Sist de var på landeveien sammen var i 2008, hvor de opptrådte i Danmark, Norge og USA som del av låtskriver-bandet Song Island Revue. Siden har det vært vanskelig å finne plass travle turplaner – så det er først nå, høsten 2012, at de to venner igjen kan dra ut på felles turne i Danmark og Norge.

Med på vokal, mandolin og guitar har Poul Krebs og Henning Kvitnes deres felles venn og kollega Claudia Scott. Hun er født i England og oppvokst i Norge, hvor hun også har fått en god og mangeårig musikalsk karriere. I 1992 kom Claudias solo-debut ”Flowers & Thorns“, der bl.a. inneholdt #1 radiohit “Heard You on My Radio”. Siden er det blitt til ytterligere tre solo-album, senest “John Clares Dream” fra 2006. Claudia Scott har gjennom årene skrevet låter, turneret og spilt inn med en lang rekke norske og internasjonale artister – bl.a. Jim Stärk, Patti Griffin, Tom Russell, Terje Tysland, Martin Hagfors, Tim Rose, David Olney, Jeff Wasserman, Gone At Last, The Locomotives, Kevin Welch, Kieran Kane og selvfølgelig Poul Krebs og Henning Kvitnes. Claudia Scott arbeider akkurat nå på låter til sitt femte solo-album.

Program

neste ti konserter

Hele programmet