GLO

Kr 180,- + avg. / 25.02.17 22:00 Del denne siden

GLO er klar med nytt singelslipp. Singelen «DUELL I OSLO» slippes i forbindelse med konsert på Herr Nilsen, lørdag den 25.02 kl 22:00.

«DUELL I OSLO» er en klassisk fremoverlent rockelåt med stort trøkk. Som tittelen så riktig beskriver, er det en duell på gang i Oslo. Med referanser fra Rudyard Kipling`s «Jungelboken», Shere Khan, Kong Louie og Mowgli, er rollelista satt, og selvfølgelig er det Mowgli denne duellen handler om. Men hva, eller hvem Mowgli er blir opp til lytteren å bedømme.
GLO ga ut albumet «Forandrer hele verden» våren 2015. «DUELL I OSLO» er singeloppfølger nummer to, og en smakebit av noe nytt på gang med GLO. Som er godt i gang med nytt album og gleder seg til ny utgivelse. Nytt album ligger godt til rette for utgivelse i 2017. Singelen «KYSS MEG» ble gitt ut i september i 2016.

«DUELL I OSLO» er skrevet av Geir Lund, og arrangert av GLO. Innspilt og mikset i StudioEner av Frode Berntzen, og produsert av GLO.

Tilgjengelig på Spotify, Tidal og andre strømmetjenester 25.02.2017.

GLO lager all musikk selv, gjør musikalsk akkurat hva de vil. Innenfor alle sjangere. Publikums tilbakemeldinger forteller at GLO virkelig har funnet sitt eget uttrykk som både er tøft og vakkert, sammensatt og enkelt. Med andre ord, man er ikke likegyldig til GLO. Sangene har norske tekster med innhold som berører. Rock, blues, punk, jazz, funk, pop. Der rocken tar mer og mer plass.

Frode Berntzen: El-gitar
Morten Strypet: Bass
Skjalg Lidsheim: Trommer og perkusjon
Vegar Ellevseth: Tangenter
Geir Lund: Akk.gitar og vokal

Program

neste ti konserter

Hele programmet