Helge Lien (p) med Sandvika Storband
”Våre beste spor”

Kr 150,-/100,- / 25.09.11 19:30 Del denne siden

Sandvika Storband er stolt av å presentere vårt tidligere medlem Helge Lien.
Helge satt selv i bandet i flere år og var med på flere av våre innspillinger. Han har etablert seg som en ledende norsk jazz-utøver med flere utmerkelser, bl.a Spelle-mannspris Han har gitt ut egne plater med Helge Lien trio til strålende kritikker, og er nå plateaktuell med et fantastisk nytt album ”Hello Troll”,

Sandvika Storband fortsetter sitt fokus på å presentere det beste av jazz innen storbandsjangeren. Våre mange innspillinger viser dette, og på Herr Nilsen denne kvelden presenteres det vi mener er høydepunkter fra våre siste 4 album. Helge Lien topper det hele og vil få en sentral plass i konserten.

Både Helge Lien og nåværende musi-kalsk leder Frank Brodahl satt selv som medlemmer i bandet under innspillingen av ”Greenhouse” og ”Lining up” - to av platene vi presenterer musikk fra ikveld.
Sandvika Storband anno 2011 er et av Norges ledende storband. SSB har gitt ut 11 CD-er med svært gode omtaler i inn og utland, den foreløbig siste ”A Novel Approach” med Eick, Young og Brække ble sluppet i mai i år.

Program

neste ti konserter

Hele programmet