B.B. and The Blues Shacks (GER)

Østkanten Bluesklubb: B.B. and The Blues Shacks (GER)


Fredag 25.10.19 Kl. 21:00 / Kr. 275,-/225,-. / Billett

Tyske BB & the Blues Shacks er nok velkjent for de fleste i Norge. De har turnert verden rundt med sin svingende blues og i 2019 feirer bandet 30 år på veien. Bandet revitaliserer 50 og 60-talls blues og r&b på en aldeles fortreffelig måte. Det er alltid full fart, høy stemning og topp kvalitet når BB entrer scenen.

Konsertstart kl 21.00. 

Bandet som er kåret til Europas beste bluesband i flere musikkmagasin, revitaliserer 50 og 60-tals blues og r&b på en aldeles fortreffelig måte. Det er alltid full fart, høy stemning og topp kvalitet når BB entrer scenen. De har spilt seg mer og mer populær på festivaler og klubber over hele Europa de siste årene og har gjort noen helt vanvittige oppvisninger. Med sin drivende up-tempo partyblues har de fått svært mange fans. Bandet er et klassisk eksempel på at de sammen er større enn summen av de enkelte enhetene.

BB & the Blues Shacks spiller en blanding av blues og soul som det er fullt mulig å danse til. De har store forbilder som B.B King, T-Bone Walker og Little Milton, men klarer samtidig å lage moderne tolkninger av de gamle klassikerne som fasinerer publikum. Bandet består av fem profesjonelle musikere: Michael Arlt, sang og munnspill, Andreas Arlt, gitar og sang, Henning Hauerken, kontrabass og elbas, Fabian Fritz, piano, orgel og sang og Andre Werkmeister, trommer og sang.

Så langt har bandet spilt over 2000 konserter over hele Europa, USA, Australia og Russland.

Lignende:
Fredag 10.12.21 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge