WIP-aften: Hedvig Mollestad Thommassen - Instrumentalisten

WIP-aften: Hedvig Mollestad Thommassen - Instrumentalisten


Mandag 25.10.21 Kl. 20:00 / Kr. 150,- / Billett

Thomassen er utdannet jazzgitarist ved Norges musikkhøgskole, og spiller i en rekke rock- og jazz-band, blant annet Hedvig Mollestad Trio, Thomassen Trio, Bronco Busters, Songs and Sweet Potatoes og Vom (som «Mester Pøggs»). Hun har også en sentral rolle i Jarle Bernhoft og Hilde Marie Kjersems grupper, og har opptrådt med Trondheim Jazzorkester. 

I samtale med Kristin Sevaldsen er gitarist og komponist Hedvig Mollestad Thommassen tredje kvinne ut i høstens WIP-aftener på Herr Nilsen. 

Høsten 2021 blir det månedlige WIP-aftener på Herr Nilsen i Oslo.  Temakvelder med samtaler, showcase og nettverksbygging. En møteplass for kvinner i musikkbransjen, hvor menn også er hjertelig velkomne.  WIP er forkortelsen for Women’s International Party som i 2021 arrangerer sin tredje musikkfestival på rad med fokus på kvinnelige artister. WIP’s egen Kristin Sevaldsen (musiker & produsent) inviterer til et dypdykk og samtale om hverdagen til et utvalg kvinner, artister og fagpersoner relatert til musikkbransjen. 

Serien støttes av NOPA og Fond for utøvende kunstnere.

Velkommen!

Lignende: