Synnjadrag

kr 100,- / 25.11.08. 21:00 Del denne siden

Synnjadrag er et dansk/norsk viseorkester som tar utgangspunkt i sanger Susanne Arnesens komposisjoner med norske tekster. Musikken gjenspeiler en norsk visetradisjon med inspirasjon hentet fra den tradisjonelle viseskatten og et snev av vår eldste folkemusikk. Sangene også preget av vår egen tid, og bringer inn elementer hentet fra rock og elektronisk musikk. Da vokalisten er utdannet klassisk pianist, mens resten av bandet er utdannet innenfor jazz og rytmisk musikk, oppstår det i samarbeidet mange ulike og spennende arrangementer.

Synnjadrag vil ta vare på det enkle og folkelige i musikken, noe som skaper en avslappet og hyggelig stemning blant publikum.
Synnjadrag består av Susanne Arnesen (NO) – vokal, Ole Jonas Storli (NO) – piano, melodika og trekkspill, Jesper Dyhre Nielsen (DK) – kontrabass og Håkon Berre (NO) – trommer og perkusjon. Alle fire er diplomutdannede musikere fra Konservatoriet for Musik og Formidling i Esbjerg 2007, og i mai 2006 kom gruppas debut-CD ”Himmlen er fortsatt blå” (BFREC002) i butikkene og høstet gode kritikker i både norske og danske aviser.

Lyttespor: Dommedagstango

Program

neste ti konserter

Hele programmet