Østkanten Bluesklubb presenterer: GammalGrass

Billetter kr 250/- / medlemmer kr 200,-. / 26.11.10 22:00 Del denne sidenDelta

GammalGrass er tilbake! GammalGrass er en supertrio i ordets rette forstand. Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan gir seg bluegrassen, folkemusikken, Green Day og en hel del annet i vold.

GammalGrass er tilbake! GammalGrass er en supertrio i ordets rette forstand. Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan gir seg bluegrassen, folkemusikken, Green Day og en hel del annet i vold.

Det hele begynte på by:Larm i 2009, og sensasjonen var umi...ddelbart et faktum. Likevel har GammalGrass , fordi de involverte er travelt opptatt på annet hold, vært lite å se på norske scener. I Østkanten Bluesklubb gjør akkurat DET oss ekstra stolte over at bandet kommer tilbake for å gjenta fjorårets braksuksess av en konsert. GammalGrass er en supertrio i begrepets aller mest opprinnelige forstand. Med bakgrunn fra arbeid i Farmers Market, Hot Club de Norvege, og Motif og arbeid med musikere som Bugge Wesseltoft, Jimmy Rosenberg, Mike Patton og Joshua Redman tar de tre som utgjør dette fantastiske bandet oss med inn i folkemusikkens verden - på sin helt egne og spesielle måte.

Respektløst, energisk og sprudlende av overskudd gir de oss amerikansk bluegrass, norsk folkemusikk og det aller meste som finnes imellom og på siden av den musikken som har inspirert dem underveis. Du får uventede innfallsvinkler og coverlåter du neppe hadde ventet deg fra denne trioen. Alt tolket med den samme totale mangelen på respekt, av tre musikere som alle er virtuoser på de instrumentene de til enhver tid tar for seg.

På konserten i fjor ville ingen gå hjem - langt mindre slutte å spille, og det ble særdeles sent for de tilstedeværende. I hvilken grad musikere og jublende fans utfordrer lukkeloven i år vil tiden vise. Vi lover en jubelkveld viet folkemusikk slik du aldri har hørt den fremført tidligere - i hvert fall ikke siden sist GammalGrass gjestet Østkanten Bluesklubb.

Program

neste ti konserter

Hele programmet