Norsk Americana Forum presenterer: LÅTSKRIVERE Roy Lønhøiden // Monika Nordli

AVLYST!
Norsk Americana Forum presenterer: LÅTSKRIVERE Roy Lønhøiden // Monika Nordli


Torsdag 26.11.20 Kl. 20:30 / Kr. 220,- / Billett

Norsk Americana Forum starter nå i høst en serie med akustiske singer/songwriter opptredener på Herr Nilsen. Vi presenterer stolt:   

 Roy Lønhøiden lager musikk med norsk tekst, og blir normalt plassert innenfor country-sjangeren og en av hans største forbilder er selveste Townes Van Zandt. Han er blitt nominert til Spellemannprisen i klassen country hele tre ganger. Det er fem år siden forrige album, "Du spør meg om sannhet" kom ut. Siden den gang har albumet fått engelsk språkdrakt– "You Ask Me About Truth" og er nylig tilgjengelig både digitalt og på CD. Parallelt med den engelske utgivelsen jobber Roy med nytt album på norsk, "Fra hånd til munn", er tenkt utgivelse i løpet av høsten. Den første singelen kom i mai, og er en innspilling med det faste bandet Strenger av Stål, hvor gitarist Tore Blestrud er produsent.

Monika Nordli er kjent for sitt mangeårige samarbeid med artisten Steinar Albrigtsen. Hun har skrevet låter for både Jørn Hoel, JT Lauritsen og Steinar Albrigtsen og har utgitt tre soloalbum samt en duett plate med sistnevnte. Musikalsk befinner hun seg i skjæringspunktet country & roots møter soul & blues. Live presenterer Nordli et utvalg fra sin musikalske katalog, ispedd lun telemarkshumor og dialog med publikum. Låtene til Nordli beskriver mellommenneskelige møter på veien og hun er heller ikke redd for å ta opp samfunnspolitiske tema. Monika Nordli gir musikalsk påfyll til både sjel og hjerte, og lattermusklene sitter løst når hun utleverer satiriske uttalelser om egen oppvekst, opplevelser og musikalske møter

Kun forhåndssalg og det er et meget begrenset antall billetter som legges ut. 

Vi tar smittevern på alvor og forventer at du gjør det samme!

Lignende:
Fredag 11.02.22 Østkanten Bluesklubb : Mighty Magnolias.
Fredag 10.06.22 Østkanten Bluesklubb : Thomas Gabriel ( US )