Aina Negaard m/ brødrene Gjems

Kr 100,- / 27.02.12 21:00 Del denne siden

Aina Negaard er en godt bevart hemmelighet, til tross for mange år i musikkens tjeneste. Skillingsviser, hardcore, countrypunk, blues og ikke minst folk er sjangre hun har beveget seg innenfor. Dette har kokt ned til en musikalsk blanding som gjerne går under betegnelsen ”americana” eller ”alternativ country”. Der står hun nå støtt med en kraftfull og særegen stemme og et uttrykk fullt av intensitet.

Aina Negaards såre og uslepne uttrykk treffer lytteren rett i hjertet, og hun utleverer mer enn gjerne sin egen brokete personlige historie i sangene.
Hun formidler sine historier i intim kontakt med sitt publikum, enten hun opptrer med fullt band, akustisk trio eller alene med gitaren. Debutplaten ”Love is no crime”, som ble sluppet sommeren 2011, er spilt inn i Dortmund, Tyskland, og etterarbeidet er foretatt i Mytown Recording studio i Vestfossen.

Utenom Ainas faste band bestående av Lars T. Engedalen på gitar, Lutz Lundberg på trommer og Mariuuz F. Vindedahl på bass, har Ben Basgård (gitarist for Jonas Fjeld), Richard Gjems (munnspill, bl.a. for Steinar Albrigtsen) og Eivind Kløverød (perkusjon for Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen etc.) bidratt til uttrykket på plata. Aina Negaard skriver selv alle tekster og melodier, gir ut på sitt eget plateselskap og har produsert platen, sammen med Ole T.S. Thoresen og Eivind Kløverød.

Til Herr Nilsen tar Aina med seg brødrene Gjems fra Grue i Hedmark, og legger opp til en akustisk tur inn i de mørke skoger.

Program

neste ti konserter

Hele programmet