A Saucerful of Secrets - Pink Floyd Tribute

A Saucerful of Secrets - Pink Floyd Tribute


Torsdag 27.02.20 Kl. 21:00 / Kr. 220,- / Billett

A Saucerful Of Secrets er Norges fremste Pink Floyd tribute band. De har gjennom å spille et stort antall konserter siden oppstarten i 2006 opparbeidet seg et rykte for å være et utrolig bra live-band. Bandet tolker Pink Floyds musikk med stor respekt samtidig som de tilfører musikken litt av sitt eget særpreg. Dette gjør at en konsert med A Saucerful Of Secrets føles mer ekte og genuint enn andre tribute band. 

På Herr Nilsen vil publikum få servert et variert og spennende sett med kjente og kjære låter fra hele Pink Floyds karriere, fremført med trøkk og sjel. Dette er et svært allsidig tribute band som kan spille både store og små konserter og produksjoner. Bandet består syv musikere med lang og bred erfaring fra diverse band og prosjekter. 

A Saucerful Of Secrets har også gjort konserter sammen med Drammen Symfoniorkester og det Asker baserte ungdoms-symfoniorkesteret Orkester Musica Sinfonietta. Disse konsertene var også store suksesser. I anledning 40-årsjubileet for Pink Floyds mesterverk, The Wall, la A Saucerful Of Secrets ut på en liten Norgesturne med showet "The Wall 40 år". I showet spilte de seg gjennom hele albumet, supplert av en skjerm, som på delikat vis krydret showet med klipp fra filmen med samme navn som Roger Waters slapp i 2014, samt animasjoner og klipp fra originalfilmen. Resultatet var en konsertopplevelse av de sjeldne, et show som fikk til og med de mest garvede Pink Floyd-fans til å måpe. 

A Saucerful Of Secrets består av: Steffen Nilsen, Lasse Moe Hennum, Rune Andersen, Kjartan Hoffmann, Lasse Wahl, Lise-Mette Lindland og  Line Nordvik.

Lignende: