Mighty Magnolias 2020

AVLYST! Østkanten Bluesklubb: Mighty Magnolias


Fredag 27.03.20 Kl. 21:00 / Kr. 275,- / Kr. 225,- / Billett

Mighty Magnolias er som navnet indikerer eit roots/americanaband frå Os i Hordaland. Eller Vestland, om du leser dette i 2020. Bandet ble danna av låtskrivar Emil Nordtveit tilbake i 2015, og med seg har han det meritterte søskenparet Ine Tumyr på perkusjon og vokal og Stian Tumyr på trommer (frå ORBO & The Longshots), samt brødrene William og Erik Rolland på henholdsvis bass og gitar.  

Mighty Magnolias har allerede bygget seg opp en trofast tilhengerskare blant det roots/americanaorienterte publikum og har spilt på flere prestisjetunge klubbscener i hovedstaden, og festivaler som Dark Season Blues på Svalbard og Oslo Americana Weekend. 

Konsertstart kl.21.00.

Bandets kjennemerke er den klassiske gitarbaserte, melodiøse country- og rootsinfluerte rocken med utsøkte vokalharmonier. Musikkbloggen "Dust of Daylight" kåret "Unknown Skyline" til det nest beste albumet utgitt i 2018, Dagbladet oppsumerte musikkåret med en kåring av de 25 beste albumene og "Unknown Skyline" havnet også på denne listen.  Mighty Magnolias har brukt sensommeren og høsten i studio og er aktuell med sitt tredje album i 2020. "Og steike meg da! Jeg kan ikke huske sist jeg ble så dønn imponert, bergtatt og lamslått – eller gølva – av et band allerede fra første tone og hele veien i mål" - Erik Valebrokk anmeldte bandets konsert fra Oslo Americana Weekend. "Duggfrisk og skarpskodd americana med klassiske harmonirike sangarrangementer." - Bluesnews "En maktdemonstrasjon av en plate" - Dust of Daylight "Smakfulle melodier og velfunderte tekster, ikke mange som gjør denne øvelsen bedre" - Dagbladet "Unike, effektive og troverdige stemmer og et knippe ordentlige låter" - Klassekampen  

Lignende:
Fredag 25.09.20 Brandseth / Jordalen / Fretheim.
Fredag 25.09.20 Brandseth / Jordalen / Fretheim.
Onsdag 28.10.20 Norsk Americana Forum presenterer: LÅTSKRIVERE Hege Brynildsen // Omar Østli
Fredag 06.11.20 Østkanten Bluesklubb: Bård Christiansen
Fredag 06.11.20 Bård Christiansen.