Marius Kristiansen Band
Support: Bob Haley

Kr 150,- / 27.11.14 21:00 Del denne siden

Etter releasen av livealbumet "Live At Kolben" i april har det vært stille rundt Marius og bandet. Nå vender de tilbake til legendriske Herr Nilsen med både gammel og ny musikk. Det er også med stor glede å kunne annonsere at legendariske Ronny Stenberg (Bob Haley) gir publikum en pangstart med kassegitar og sang rett før hovedartisten.

"Powerpop av Guds nåde! En episk knallperle i norsk populærmusikk! Du vil trenge penicillin for å få den ut av hodet" - Finn Bjelke, NRK P1

Musikkbloggen / Dust Of Daylight: "Popmusikk med et fengende refreng som setter seg i øret, og med en melodi som bringer med seg lovnader om snarlig sommer og sol. Produksjonen er umiskjennelig produsent Rune Berg"

Norskmusikk.org: "Låten/videoen får ihvertfall mitt godkjent stempel, og jeg anbefaler varmt at du sjekker ut!!!"

Marius dyrker et utrykk der kassegitarer og vrenggitarer forenes i skjønn harmoni. Låtene har fått et lettere uttrykk enn de foregående utgivelsene, og Rune Berg har produsert popmusikk etter gamle metoden. Låtene er i fokus. Albumet inneholder ti låter som spenner over et bredt musikalskt univers. Et kommende giftemål i august setter også sitt preg på musikken, og feiringen av kjærligheten er et faktum i “Don’t Turn Your Back On Love”, første singelen fra albumet

Marius er mest kjent som gitarist med deLillos-bassist Lars Fr. Beckstrøm og Beckstrøm Kvartett, americana-bandet Bob Haley, og The Humble Servants der flere norske profilerte musikere har gått sammen og dannet en ny norsk ”supergruppe”. Som produsent i Sparkle Sound Studios har han vært med på å forme mange av Oslos band og artister, samt deltatt på mange forskjellige innspillinger de senere årene.

Program

neste ti konserter

Hele programmet