Karianne Arntzen Band

Kr tba / 28.03.11 21:00 Del denne siden

Karianne Arntzen Band debuterte høsten 2007 med albumet "I går kveld" til mange og gode kritikker. Nå er bandet klar med oppfølgeralbumet "Sant", som slippes på selskapet Via Music i midten av mars. Oppfølgeren inneholder en sømløs duettversjon av "De nære ting" med Jan Eggum på gjestevokal.

Vokalist og låtskriver Karianne Arntzen lager fremdeles musikk som ligger i grenselandet mellom viser, pop og jazz, med tekster på morsmålet. Hun har en trofast bandkvartett av kvalitetsmusikere fra Rogaland som følger henne stilriktig i jazzzretning og setter sitt personlige preg på låtene.

Bandet har spilt mye live siden debuten, blant annet på Norwegian Woods talentscene, ulike visefestivaler år etter år, alle tenkelige steder i Stavanger fra storsalen i Folken til den minste kafè. I mars 2008 gjestet bandet Herr Nilsen. Et konsertbesøk som blant annet fikk oppmerksomhet i P1 Radio, som gjorde direktesending med to Karianne Arntzen Band -innslag den kvelden. Bandet kommer tilbake hit mandag 28 mars, og det er bare å glede seg!

Følgende musikere er med i Karianne Arntzen Band:
Karianne Arntzen - vokal
Vidar Schanche - gitar
Gjermund Sivertsen - tangenter
Stene Osmundsen - trommer
John Lilja - kontrabass