Lowestoft. Supp: Ulltang Trio

Kr 100,- / 28.04.14 21:00 Del denne siden

Lowestoft er et femmannsband basert i Oslo med medlemmer fra hele landet. Bandet ble dannet høsten 2011 og består av Baard Jakobsen (vokal/akustisk gitar), Aleksander Hansen (el. gitar/korvokal), Mikael Jensen (slagverk/korvokal), Marius Berger (bass) og Kristian Ofte Arntsen (piano/synth/korvokal).

Deres første singel Savor Your Strength kom ut høsten 2012, og bandet går i studio mai 2014 for å spille inn sin første EP, med singel utgivelse tidlig høst 2014. Musikken er en blanding av pop, rock, funk og country. I 2012 hadde de sin aller første opptreden som oppvarmer for Hedda Aronssen på Herr Nilsen og har siden spilt på blant annet Verkstedet, Buckleys og Rockefeller.

Vi har også gleden av å få med oss Ulltang Trio som oppvarmere, her er litt info om de:

Ulltang Trio er ein trio med rot i den eldre swingjazzen. Her snakkar me standardsvisker på det heilt spesielle plan. Gjennom dei djupe tonane i Martin sin kontra, Christoffer sitt utanomjordiske tonespråk og Odd Magne si leikne tromming, er dette noko som vil gje deg den perfekte oppvarminga mot det som ser ut til å verta tidenes kveld!