High Red - ekstrakonsert

High Red - ekstrakonsert


Søndag 28.04.19 Kl. 20:00 / Kr. 300,- / Billett

Konserten på lørdag solgte ut før vi fikk snudd oss, så da klinker vi t4il med en ekstrakonsert på søndag. Konsertstart 20:00


High Red har gjennom snart ti år vært en av Norges fremste ambassadører for sin musikk som er en eklektisk blanding av blues, soul, funk og gospel med en liten twist av west-coast på toppen. Med velkjente Adam Douglas i front med sin stemmeprakt og unike gitarspill, Iver Olav Erstad bak sitt Hammond B3, Rhodes, Wurlitzer og Clavinet alltid lekent, alltid smakfullt og med en bunnsolid og rak ryggrad i bandet bestående av Per Øystein Erstad på bass og Jon Reidar Furulund på trommer har man et ensemble med massevis av rutine og pur musikalsk glede.
 
High Red og Adam har bestemt seg for å forfølge forskjellige musikalske retninger og denne konserten vil derfor være aller siste mulighet til å oppleve High Red i denne formen. Herr Nilsen er å regne som High Reds hjemmebane og det er en selvfølge at High Reds siste konsert med Adam i front skal foregå her. High Red vil vise og bevise hvorfor de innehar sitt rykte som et fantastisk liveband. De gleder seg enormt til å spille musikk fra sine to utgivelser og ha en forrykende kveld sammen med publikum på Herr Nilsen.

Adam Douglas
Per Øystein Erstad
Jon Reidar Furulund
Iver Olav Erstad
Markus Lillehaug Johnsen
Lars Erik Dahle
Kristin Dahl

Lignende: