Young Fogertys

kr 100,- / 28.05.10 22:00 Del denne siden

Young Fogertys spiller sine 12-14 favorittlåter, som strekker seg fra hitsa i ”Fortunate Son”, ”Who’ll Stop the Rain” og ”I Put A Spell On You”, til ”glemte” perler som ”Effigy”, ”Hideaway” og ”Walk On the Water”.
De meget rutinerte musikerne har øvd som faen med voldsomt fokus på å få alle detaljene på plass, og leverer ett forrykende show basert på live-energien Creedence Clearwater Revival hadde som trio på slutten av karrieren. ”Live In Europe” er et must!! - Det er Young Fogertys også!!

Young Fogertys spiller kun låter av Creedence Clearwater Revival.
-Hvorfor i all verden gjør de det?

El Doom (Ole Petter Andreassen) forteller:

” Min første vinylplate fikk jeg da jeg var fire år, og det var ”Cosmos Factory” av Creedence Clearwater Revival. Den står fremdeles for meg som verdens aller beste album, og jeg var heldig nok til å få et fantastisk forhold til hele katalogen til dette bandet FØR jeg ble gammel nok til å gå på pub og høre den ene idioten etter den andre ødelegge denne enorme musikalske skatten på kassegitar.
Verdens beste vokalist og låtskriver leverte helt utrolige ting på de tre små årene bandet eksisterte.Og siden han forvalter musikken sin rimelig rævva selv for tiden, måtte noen ta ansvar.”

EL DOOM – VOKAL, GITAR
(Thulsa Doom, The Cumshots, Black Debbath)
MORTEN MORMONE - BASS
(The Mormones, Shit City)
DANCKO - TROMMER
(El Cuero)

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet