Audun Haukvik

Kr 170,-/120,- / 28.05.18 21:00 Del denne siden

Audun Haukvik har levd ett liv bestående av både opp og nedturer og han legger ingenting imellom når han skriver. Livhistorien kommer tydelig fram både musikalsk og tekstlig

Audun Haukvik begynte sin musikalske karriere i alder av 16. I ett gammelt vedskjul på Kongsberg. På den tiden gikk det i 70 talls rock, Prog og psykadelia. Etter innspill fra en lærer på skolen Audun gikk, ble han meldte han seg på et bluesseminar. Og resten er historie… Etter to album og en lang rekke konserter med bluesbandet Up to Fly og et album og utenlandsturné med progbandet Maailmaa bestemte Audun Haukvik seg for å stå fult og helt på egne bein. Soloprosjektet «Big Mama Allpax» ble til og debutalbumet «Small Town Criminals» ble gitt ut i 2011.

Høsten 2015 ga Audun Haukvik konsertfilmen «Stulen» ut – denne gang under eget navn. Denne innspillingen ble gjort på en gammel stule med opprinnelse fra før svartedauen. EP´n «Slow step Down» kom ut i november 2015. Denne ble spilt inn i stua til Audun, på en gård i Hovin Telemark.

Program

neste ti konserter

Hele programmet