Maldito

Maldito


Fredag 28.05.21 Kl. 22:00 / Kr. 300,- / Billett

Kveldens 2 konserter er med bluesrockbandet Maldito fra Trondheim.

På grunn av  Covid-19 restriksjonene har vi kun 30 sitteplasser pr. konsert.

Andre konsert fra 22.00 til 23.00.

Den Trondheimsbaserte kvartetten Maldito, fikk på mange måter sitt gjennombrudd innen det norske blues- og rock-miljøet i 2019. Det ble et hektisk år med slipp av debut-EP og heftig turnévirksomhet rundt om i Norge, helt fra Mandal til Vardø, samt turnéer i Tyskland, England og USA, deriblant deltagelse i International Blues Challenge 2020 i Memphis, Tennessee.

Det sårt etterlengtede debutalbumet blir etter planen sluppet våren 2021. Den første singelen fra albumet, «Walk Away», ble sluppet 5. september i forbindelse med festivalen Blues in Hell, hvor bandet avsluttet hele festivalen med en bejublet og heseblesende opptreden. En låt de skrev da kvartetten bodde og studerte i Liverpool, ved Liverpool Institute for Performing Arts, også kjent som Paul McCartney-skolen. Bandet følger opp utgivelsen med deres nye storsatsing, «Dig the Rhythm of your Heartbeat», en låt som forventes å skape oppmerksomhet rundt albumet utover bluesmiljøets grenser.

Bandets kraftfulle konserter har blitt lagt merke til hvor enn de har ferdes, og de satte også sine spor etter seg i bluesens vugge, i de amerikanske sørstatene. De har alle fire ulike musikalske innflytelser som de smelter sammen i detaljrike låter, og blander flere sjangre inn i bluesrocken. Dette uttrykket, med energiske konserter og velskrevne arrangementer, appellerer til både den eldre og yngre generasjonen.

«Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tighte i et bluesbasert rockeformat. Med energien til Jack White (White Stripes) og øset til Rival Sons er dette utvilsomt et band å se opp for fremtiden i Norge» … «Vi ser veldig frem til fortsettelsen og et helt album med den samme fandenivoldske innstillingen»

Johnny Andreassen, Blues News 2019.

Lignende:
Fredag 28.05.21 Maldito.