David Bogen

David Bogen


Lørdag 28.05.22 Kl. 20:00 / Kr. 150,- / Billett

David Bogen er bandprosjektet til mannen med samme navn. David er bygdegutt fra Hedmark som fant musikken gjennom mors gamle konfirmasjonsgitar. Gjennom årenes løp har han vært en godt brukt musiker for ulike artister på sin vei fra Løten til Oslo. David har de siste åra begynt å lage egne låter, og spille konserter med eget band. Det synges om nære og kjente temaer, med en letthet og ekthet som treffer midt mellom rockefoten og hjerteroten. En slik ekthet som du gjerne finner mellom to kopper svart kaffe ute i en furuskog.

David har inngått platekontrakt med Grammofon, og de skal sammen gi ut albumet "Skyggejageren". Det inviteres nå til konsert for å markere slipp av singelen "Skal vi bli gamle sammen", som er en av låtene på albumet. Den handler om brekte lårhalser, luking, tunge pianoer, gamle sanger, sofakos, og noen som vil bli gamle sammen.

Medvirkende: Vetle Jarandsen. Kurt A. Aase, Stefan G. Stensrud, Hanne B. Omdal, Robert Kaino, Kristian Sæland og Hilde Sigmond. Produsent Bjarne Stensli.

Lignende: