Beth Chrisman med Lost Patterns & The Frauleins

Beth Chrisman med Lost Patterns & The Frauleins


Onsdag 28.06.23 Kl. 20:00 / Kr. 275,- / Billett

“Alle” I Norges Americana/bluegrassmiljø kjenner Beth Chrisman (fele, banjo) og vi gleder oss til gjensynet! Hun har ikke vært i Norge siden 2016, da hun var her med «High Plains Jamboree». Vi kjenner henne også fra «The Carper Family» og konserter med Brennen Leigh. Nå kommer hun BÅDE med duoen Lost Patterns med Silas Lowe og The Frauleins.

Chrisman og Lowe har spilt sammen i mer enn 15 år. De møttes på en ukentlig bluegrass-jam i 2006, kort tid etter at de begge hadde flyttet til Austin, (Lowe er fra New England, Chrisman fra Alaska), og oppdaget at de delte et regelrett skattkammer av gammel bluegrass og countrymusikk. De trekker på gamle kilder, men har også egenproduserte låter og leverer sammen på mandolin, gitar, banjo, fele og sang. Dette har nå blitt til duoen Lost Patterns!

The Frauleins er Austins nyeste roots trio, som spiller oldtime bluegrass med fantastisk, søsterlig harmonisk sang – bass, gitar og banjo/fele. I tillegg til Chrisman består The Frauleins av Jenn Miori Hodges (gitar, kjent fra The Carper Family) og Amanda Jo Chisholm (bass) – alle på vokal. De må oppleves!

Lignende:
Lørdag 07.10.23 Terje Espenes med band
Lørdag 21.10.23 Cash Commitment
Mandag 23.10.23 Ljodahått
Torsdag 02.11.23 Bluegrassaften: Terje Kinn's Bluegrass Meltdown + jam