Harald Thune - releasekonsert "Blå Vinyl"
Support: Mark Steiner

Kr 180,- + avg. / 28.08.17 21:00 Del denne siden

Velkommen til sleppfest på den nye plata til HaraldThune!
Trond Augland på trommer, Atle Rakvåg på bass og Daniel Gullien på gitar. De spiller alle sangene fra den nye skiva og noen gode, gamle. "Blå Vinyl" blir selvfølgelig og få kjøpt! Mark Steiner åpner ballet med noen låter.

Harald Thune besitter en mørk, trollbindende stemme og erkjent som en av våre aller beste countryartister. Thune har imidlertid appell langt utover countryfolkets rekker. Gjennom snart 30 år som artist på profesjonelt nivå, etter fire album, et par singler, et samlealbum og over 1400 konserter, har han opparbeidet seg en sikker hånd og god teft i sitt fag, som spillende og skrivende artist.

Han er kjent for sin lidenskap og spilleglede, sitt drivende gitarspill og sine personlige, velskrevne tekster. Noen kaller musikken hans for country, andre americana, noen cowboy rock og noen viser. Den femte plata heter "Blå Vinyl" og inneholder ti nye sanger på norsk. Thunes tidligere albumutgivelser har fått svært gode kritikker og høye terningkast.

Han er velkjent for sin scenesjarm og sine svingende konsertopptredener og er blitt en ettertraktet live artist med et trofast publikum.

Sagt og skrevet om Harald Thune:

"This guy is good, this guy is really damn good!" Kris Kristofferson 
"Professional casualty like that may look easy but I can assure you it is not. That was brilliance!" Bob Geldof
"Norges tydeligste outlaw cowboy!" VG

Program

neste ti konserter

Hele programmet