Chicago Bound

Chicago Bound


Fredag 28.08.20 Kl. 23:00 / Kr. 250,- / Billett

Østkanten Bluesklubb vil gjøre et forsøk med konserter igjen, men Covid-19 restriksjonene må følges. Det vil si at vi kun har 32 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. På grunn av dette kjører vi 2 konserter med 1 times varighet pr. konsert.  En konsert fra 21:00 til 22:00. og en konsert fra 23:00 til 24:00. Alle må ut etter første konser, ett kjøpe billett til andre sett. Første band ut denne høsten er Chicago Bound.

Konsertstart kl. 23.00.

Felles interesse for den gode gamle Chicago-bluesen førte dette bandet sammen i 1996. Repertoaret speiler utviklingen fra akustisk deltablues til elektrisk ”storbyjungel”. Med CD’en ”Rockin’ feet” (Blue Mood Rec. 1998) viste bandet at det heller ikke skorter på originalitet og eget låtmateriale. Chicago Bound leverer varene rått, svingende og blått.

 Kurt Slevigen, git/vok: Startet bandet Blue soul i Bergen på 80-tallet, og litt senere begynte samarbeidet med munnspiller Eirek Sandnes i bandene Bluebirds og Oslo Bluesband, før Chicago Bound oppsto i -96. Kurt gjør seg bemerket som en særdeles sjelfull gitarist som gir alt, og med solid kjennskap til de forskjellige blues-stilarter. Soloalbum på Blue Mood Rec. i 2002.

 Eirek Sandnes, msp/vok: Munnspill-virtuos med fartstid i bl.a. Jaybirds, Sugar Daddies, Little Itch og Oslo Bluesband. En suveren eksponent for munnspill-tradisjonen Little Walter Jacobs/Kim Wilson, men behersker også til fulle det mer akustiske sound ala Sonny Boy Williamson II. 

Frode Larsen, bass/vok : vokalist og bassist også i Larsen’s Last Chance (CD Amigo i –94), Patey's Pipe og Bryggerigangen Bluesband, samt i div. sammenhenger som "freelance". Utgivelser under eget navn: ”Jukeboxman” i 2002, og ”Hard luck and trouble” i 2007.

 Espen A. Moen, trommer: Gjennom mange års turnering med et utall av artister og band, etablerte Espen seg som en av Norges mest etterspurte blues-trommiser. Lista over freelance-oppdrag er lang, og han er også fast med i Tiger City Jukes, i tillegg til Larsen's Last Chance og Chicago Bound.

 Brynjulf Blix, piano: Kanskje mest kjent fra Terje Rypdals ”Odyssey” på 70-tallet, Pateys Pipe, Susanne Fuhr Band og et utall andre prosjekter og plateutgivelser. Har likevel sin musikalske bakgrunn i rhythm’n blues, og var tidlig ute i Skandinavia med Jimmy Smith-inspirert orgelspill.

Lignende:
Fredag 10.12.21 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge