Line Jacobsen og Sandvika Storband:
Big Band Swing and Jazz Vocals
under ledelse av Frank Brodahl

Kr 150,- / 28.10.12 20:00 Del denne siden

Line Jacobsen og Sandvika Storband har lang fartstid sammen og kler hverandre. Vokalist foran storband er en form som har gitt en mengde flott musikk gjennom tidene. Sandvika Storband har hatt konserter med noen av de beste jazzvokalistene, men Line er en favoritt som fyller plassen foran bandet. Hun dekker også et variert og bredt spekter av musikk. Sandvika fyrer også av noen hardsvingende salver fra gamle venner som bl.a Don Menza.

Line Jacobsen - er vokalist og frilansartist som har gjestet en rekke storband, gjort produksjoner med Brede Bø og Øivind Johannessen, kirkekonserter med Fred Nøddelund, show- og revyoppsetninger bl a på Chat Noir med Grethe Kausland og Sven Nordin. Medvirker også på CD "Glenn Miller 100 år" (Det Norske Blåseensemble 2005). Hun har vært Sandvika Storbands faste partner som sangsolist i en årrekke.

Frank Brodahl er Sandvika Storbands musikalske leder.

Han spilte i Sandvika Storband mens han studerte i Oslo og deretter i Norrbotten Big Band (Sverige). Frank har også studert hos den amerikanske trompeteren Bobby Shew i Los Angeles. I 1990 flyttet han til Stockholm hvor han jobbet som freelancer med blant annet Anders Berglund, Robert Broberg, Örjan Fahlström, Visby Storband og gjorde studio sessions for tv og radio. I 1992 flyttet han tilbake til Oslo og begynte sin karriere her med blant annet Oslo Groove Company, Sandvika Storband og Thomas von Brömsen. Senere har han jobbet mer og mer som solist, dirigent, produsent og instruktør. Blant annet i NDR Bigband Hamburg. Frank er også kjent for sine egne band Trumpet Jungle og Norske Store Orkester for jazz med Anders Eriksson. Frank har siden høsten 2003 vært ansatt i Det Norske Blåseensembelet.

Sandvika Storband anno 2011 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 11 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn og utland.

Program

neste ti konserter

Hele programmet