Norsk Americana Forum presenterer: LÅTSKRIVERE Hege Brynildsen // Omar Østli

Norsk Americana Forum presenterer: LÅTSKRIVERE Hege Brynildsen // Omar Østli


Onsdag 28.10.20 Kl. 20:30 / Kr. 220,- / Billett

Konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes automatisk fra ticketco.
Norsk Americana Forum starter nå i høst en serie med akustiske singer/songwriter opptredener på Herr Nilsen. Vi presenterer stolt:   

         

Hege Brynildsen ble omtalt som norges hemmelige countrystjerne da hun debuterte i 2012, med albumet HEGE, produsert av Fats Kaplin. ( Jack White, John Prine ). Siden har hun gitt ut ytterligere to kritikerroste album, «Till Harry» i 2014, og «When My Man Comes To Town» i 2016. Begge produsert av Gøran Grini (Paal Flaata, Chip Taylor, Tommy Tokyo.) «Jeg begynte å synge da jeg var 2 år, forteller Hege Brynildsen, sanger og låtskriver fra Halden. Pappa lærte meg Elvis, og mamma lærte meg salmer, skillingsviser og folkeviser, som jeg fremførte på søndagsskolen hver uke. Jeg hadde fast spillejobb der. En ny sang måtte til for hver søndag!»

Omar Østli er kjent som gitarist i Onkel Tuka og i The Salmon Smokers (Åse Kleveland, Luke Elliot, Iain Mattews). Han er har også gitt ut flere soloalbum, hvorav årets «Central pensjonat» som gis ut på New Noise Records. Omar har vært med på så mye forskjellig av både liveinnspillinger og albuminnspillinger de siste årene at kompisene i Haldens musikermjljø i det siste har byttet ut omkvedet i Mojo Nixons klassiker «Elvis is Everywhere» med «Omar is everywhere» 

Kun forhåndssalg og det er et meget begrenset antall billetter som legges ut. 

Vi tar smittevern på alvor og forventer at du gjør det samme!

Lignende:
Fredag 11.02.22 Østkanten Bluesklubb : Mighty Magnolias.
Fredag 10.06.22 Østkanten Bluesklubb : Thomas Gabriel ( US )