Bård Christiansen

Bård Christiansen


Fredag 29.03.19 Kl. 20:00 / Kr. 275,- / Billett

24. august slapp Bård Christiansen sitt etterlengtede debutalbumet til Bård Christiansen "Hard Working Man" med mer enn hyggelig omtaler og kritikker fra ledede stemmer som blant annet Robert Sætervik i Radio Rock, Øyvind Rønning i Dagbladet og Eirik Valebrokk (mittlivsomeirik). Bård har satt sammen et band bestående av erfarne og kjente musikere. Du har sett og hørt dem på scenen med artister og band som Raga Rockers, James Burton, Casino Steel med flere.

Konsertstart kl 21.00.

Bård har tidligere blant annet toppet NRK Urørt med singelen ”You Will Fit” og varmet opp for Blackberry Smoke på Rockefeller. Navnet Bård Christiansen er heller ikke et ukjent navn på utenfor landets grenser, han har blant annet opptrådt flere år på festivalen “Stadfest Oldenburg”, og blitt A-listet på tysk radio med to av sine singler ”You and I” og ”I Wanna Know Ya”.

Musikken er plukket opp på norske, irske, nederlandske, argentinske, svenske og australske radiokanaler og finnes på alle streamingtjenester, blant annet disse:

https://open.spotify.com/artist/2VKFDZRFTvJvpJqRdNRiKb?si=bRA7h0KvQyW4UhaI1P11jQ 

Velkommen til en strålende kveld med Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen og NORSK heartlandrock i grenselandet mellom storheter som Bruce Springsteen, Tom Petty og Johnny Cash.

Bandet:

Bård Christiansen, vokal & gitarer
Eivind Staxrud, gitarer
Tore Kneppen, bass
Tommy Hjelvin, trommer

Lignende:
Fredag 10.12.21 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge
Fredag 27.05.22 Østkanten Bluesklubb : ORBO
Fredag 10.06.22 Østkanten Bluesklubb : Thomas Gabriel ( US )