Terje Kinn og the Killerbees

kr 100,- / 29.05.09 22:00 Del denne siden

“Terje Kinn og The Killerbees” er utpå igjen.
Etter en lang stund er de samlet igjen, en gang i tiden spilte de sammen i forskjellige band I Østfold men så fikk Terje Kinn mye å gjøre I andre sammenhenger, han spiller blandt annet I Sunde sitt “Meget I Sløyd” og I fjorårets spellemann-nominerte “Hemisfair” Men her er de altså igjen, ingen grunn til å la være å gjøre det morsomste man vet.

“Terje Kinn og The Killerbees” gjør ikke annet enn å spille de låtene de lager selv og sper på med det de store låtsnekkerne som Cooder, Hiatt og deres like har laget for dem.
Med groove – arbeidere på bass og trommer og med gitarist med abstinenser fra lang tid i bluegrass kan det lett bli rocka.

Bandet liker gode melodier som kan passe et trioformat. Løs jakke, lett utvidbare arrangementer og ledig groove. Rock, blues, rockabilly og tilbakelente sanger som kan gi assosiasjoner til å slentre “on a moonstruck road tonight”.........

Terje Kinn: Gitarer, sang.
Har lagt bort banjoen for å hengi seg til elgitar en stund. Terje har vært med på utallige plateinnspillinger med norske og utenlandske artister. Spiller nå altså i “Meget i Sløyd” og “Hemisfair”men har for en stund konvertert til rørforsterker, Gretsch, Fender-gitarer og pedalbrett.

Per Amundsen: Bass, koringer.
Har spilt i band som “Berg Brothers” og “Josie”, “Deja vu”, “Barstool Heroes” og “Bluegrassetaten”, har den uslåelige kombinasjonen av å spille bass og synge tenor.

Stig Eilertsen: Trommer, tilrop.
Stig har bidratt med stødige og oppfinnsomme trommer i utallige Mosseband gjennom tidene, “Norwegian Wood” og “Bror Celius” er bare to av de.