Standard Time (OJ)

kr 150,- / 29.06.13 21:00 Del denne siden

Tore Johansen - trompet
Jørn Øien - piano
Terje Venaas - bass
Roger Johansen - trommer

Samarbeidet mellom brødrene Johansen fra Bodø og basslegenden Terje Venaas går mer enn 20 år tilbake, og det var nettopp Venaas og Johansen som utgjorde Tore Johansens aller første komp når han startet sitt første jazzband som 16-åring (!) for 20 år siden. Tore Johansen (f. 1977) er en av våre aller fremste jazztrompetister. Han har gitt ut 12 album i eget navn med sidemenn som Lars Jansson, Steve Swallow, Knut Riisnæs, Vigleik Storaas og Jon Christensen for å nevne noen, og han har medvirket på flere titalls album for andre artister.

Som Oslofilharmonien hyller sine store mestre i Oslo Konserthus, som for eksempel Mahler, Beethoven og Sibelius, gjør jazzmusikere verden over det samme. Hyller sin musikks store komponister og låtskrivere. I Jazznorge finnes ingen bedre arena for å gjøre akkurat dette enn på Herr Nilsen i Oslo. Norges hyggeligste jazzklubb, med høykvalifisert publikum fra alle generasjoner i salen, lyttende til de fineste jazzmusikerne fra inn- og utland.

Når Tore Johansen nå inviterer til svingende standardlåter og ekte sommerjazzkveld på Herr Nilsen, er det viktig at akkordene er fine. Få er dem som legger finere akkorder enn Jørn Øien. Med en fot i tradisjonen og en fot i modernismen har Jørn Øien i mange år vært en av jazznorges pianohøvdinger og en av våre mest brukte jazzmusikere på tvers av sjangrene. Velkommen til en jazzkonsert slik god jazz skal være.

www.oslojazzforum.no
www.facebook.com

Program

neste ti konserter

Hele programmet