Ellingtones

kr 100,- / 29.11.09 16:00 Del denne siden

Tony Boye Ascanio - trombone, vokal
Rune Andreas Nicolaysen - tenorsaksofon
Helge Flatland - piano
Kristen Svendsen - bass
Tom Olstad - trommer

Ellingtones repertoar er satt sammen fra forskjellige perioder i Duke Elligtones karriere. Ellingtones har en utadvendt spillestil som begeistrer publikum. Bandet har spilt på jazzklubber og andre steder i Norge.

Mer om bandets medlemmer:
Tony Boye Ascanio er en musiker med stor interesse for jazz. Han har spilt i mange år i flere byer og landsdeler i Norge, og har medvirket i Jan Garbareks bestillingsverk til Foreningen norske jazz-musikeres 25-års jubileum med konsert og radio-opptak i NRK. Tony har også samarbeidet over flere år i band med trommeslageren Ole Jacob Hansen.

Rune Andreas Nicolaysen er en erfaren musiker med stor spennvidde i forskjellige jazz-stiler. Han har stor inspirasjon og interesse for Dexter Gordon og hans spillestil. Rune var Spellemannsprisvinner med Oslo Groove Company i 1990, og han fikk sin start som musiker i Oslo med bandet Winds Hot and Cool på klubben Jazz-Alive og var senere aktiv i Stein Eide Band.

Helge Flatland er en allsidig pianist med flere års erfaring som musiker i Oslo. Han er født og oppvokst i Sauland, Telemark, og har utdannelse fra rytmisk musikkavdeling ved Agder Musikkonservatorium i Kristiansand. Helge har studert med Egil Kapstad, og spillestilen hans veksler fra det lyriske til det virtuost utadvendte, noe som kler Duke Ellingtons låter på en fin måte.

Kristen Svendsen er en kontrabassist som blant annet har spilt med Bugge Wesseltoft i Talisman Group og med tubaist Stein Erik Tafjord i gruppen Basso Nova. Kristen er for anledning vikar for bandets faste bassist Carl Morten Iversen.

Tom Olstad er en trommeslager med lang fartstid fra den norske jazzscenen. I 2007 kom plateutgivelsen Changes for Mingus med bandet Changes. Han har kompet sangere som Laila Dalseth og Karin Krog ved flere anledninger, og på flere store jazzfestivaler ute i verden, og han har samarbeidet med flere store, amerikanske jazzmusikere som saxofonistene James Moody, Scott Hamilton og trombonisten Urbie Green. Tom har også erfaring fra teater og musikaloppsetninger som West Side story og A Chorus Line.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en stemningsfull kveld med Ellingtones.

Se mer på www.ellingtones.no

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet