Marjit Vinjerui og DD Peartree

Kr 150,- / 30.01.12 21:00 Del denne siden

Marjit Vinjerui er et solid låtskrivertalent som kombinerer dette med en unikfløyelsstemme og en utrolig sjarm. Et variert og spennende musikalsk uttrykk blir en liten godtepose av instrumenter og melodier. Musikken danser innenfor pop-sjangeren, men leker seg elegant på samme tid med jazz, folk og country. Marjit Vinjerui serverer en blanding av alt fra sarte ballader til uptempo, dansbare, nynnbare pop-perler.
Bak Marjit befinner det seg noen meget kreative og dyktigeherremenn som krydrer disse godbitene av noen sanger: Jan Birger Akerhaugen (gitarer), John Olav Hovde (mandolin og gitar), Knut Olav Sandvik (bass og piano) og Eivind Aase (trommer og... perkusjon)

DD Peartree eller Dieter Daniel Perreira er en halvt irsk portugisisk singer/songwriter som når har slått seg ned i Norge. Han bodde også i Norge for noen år siden og spilte bass i Silverdrop. Nå står han på egne ben som artist som DD Peartree. Han spiller pop med sterke elementer av folk og rock. Som halvt ire har han selvsagt en sweet-spot for Pogues og storsinna som han er har han også stor sans for skotten Rod Stewart mens han ennå var bra. Allikevel låter det ikke som en pastisj av 70- og 80-tallet, men svært aktuelt.

Program

neste ti konserter

Hele programmet