Sigrun And The Kitchen Band

kr 100,- / 30.03.09 20:00 Del denne siden

”Sigrun er dama som, når typen har pakka kofferten og forsvunnet ut døra, går ut på kjøkkenet og setter en velduftende bolledeig som saltes av naturlige tårer. Og når bollene stekes, setter hun seg ned med gitaren og tryller fram de deiligste sanger. Så ringer hun til sine venner, The Kitchen Band, og når de kommer om kvelden spiser de ferske boller med rosiner og kardemomme, og spiller inn de fine låtene med både kontrabass og fender rhodes. Så blir det ganske så moderne og kult å høre på, litt Belle and Sebastian liksom – selv om det egentlig er...tja, viser – skal vi si det sånn? Ja.  ”(Nordlys 27.2.08)

Sigrun And The Kitchen Band lager og spiller akustisk musikk i vise/pop-land. 25.februar 2008 slapp de den selvproduserte debutplata "Blackcurrant and other berries" (Bigbox) som har høstet god kritikk over hele landet.

"Harstadjenta Sigrun Loe Sparboe, er en musikalsk personlighet det er lett å legge merke til. Det er noe med både med lydbildet og nærheten i sangene som sjarmerer. Sparboe, har knekket noen koder allerede i første forsøk. Musikken ligger et sted mellom Marit Larsen og Ephemera - for eksempel. Det er melodisk, lett og lyst. Og litt melankolsk på en søt møte"
Det er å håpe at Sigrun og bandet ikke blir borte i flommen av unge, talentfulle musikere i markedet for tida. Låtskrivingen en av Sparboes styrker. «Beginning of the end» er en av de vakreste sangene jeg har hørt siden Sandy Denny var blant oss." (gd.no 29.2.08)
Det osloetablerte bandet gjort i overkant av 50 konserter rundt om i hele landet, samt opptrender både i riksdekkende tv og radio.
Sigrun And The Kitchen Band jobber fortiden med nye låter til neste album, samtidig som de stadig spiller konserter.

Sigrun And The Kitchen Band består av:
Sigrun Loe Sparboe -vokal
Magnus Lund Eriksrud -gitar
Håvard Graff - tangenter 
Jorun Perander -kontrabass
Heming Valebjørg –trommer

Program

neste ti konserter

Hele programmet