Nilsens MandagScene - Det glatte lag

cc 50,- Medlem gratis / 30.03.09 22:00 Del denne siden

Det Glatte Lag

Det Glatte Lag oppsto ca i 1990 som en café-trio i Oslo. De har utallige opptredener bak seg på hele 90-tallet og trakk fulle hus flere ganger i uken på mange av byens utesteder. Gruppen spiller både egenkomponert materiale, samt cover-låter med høyst egen vri, hovedsakelig fra amerikansk vise- og poptradisjon ispedd mye annet rart. Flerstemt sang har hele tiden vært gruppens varemerke. Etter å ha ligget og sovet på hylla siden dengang gjenoppstår gruppen på Herr Nilsen mandag 22.desember. De gleder seg svært mye til dette. Vi får høre låter fra James Taylor, Stevie Wonder, Ray Charles, Carol King, Tim O’Brian m.fl.

Gruppen består av:

Knut Koppang;
Piano og vokal. Låtskriver for bl.a. Ray Charles (!) Sissel Kyrkjebø, Lava og ikke minst seg selv. Har vært med på mange studioinnspillinger og opptredener med bl.a. Steinar Albrigtsen.

Preben Olram:
Kontrabass og vokal. Har turnert med mange kjente norske artister bl.a. Jørn Hoel, Jahn Teigen, Reidar Larsen og Pigalle Bluesband. Han er utdannet komponist og musikkinstruktør.

Stein Bull-Hansen:
Gitar og vokal. Øystein Sundes faste gitarist. Har også turnert og deltatt på utallige plater med artister fra inn og utland. Alt fra punk til Harry Belafonte. Han underviser fra tid til annen i samspill på Universitetet i Oslo.

I tillegg til disse tre kommer det sikkert en overraskelse på perkusjon. Det gjør det alltid!

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet