Petter Carlsen & The Lonely Drummer Orchestra.
Supp: Kevin Steinman

Kr 200,- / 30.04.14 21:00 Del denne siden

Finnmarkingen Petter Carlsen har en sterk signatur i sin sangstemme, og synger alltid som om det skulle vært siste gang. Han har holdt på med sitt soloprosjekt i en ep og to album, og spilt mye i Norge og i Europa. !Høsten 2013 ble i stor grad benyttet til innspilling av nytt stoff. Det kommer en ep til våren, og et album til høsten 2014. Produsent er Wetle Holte (Eivind Aarset, Anja Garbarek). Musikken har tatt en ny retning. Flere rytmiske elementer, nye klangfarver og litt elektroniske elementer er involvert. !

Live-formatet er duo, med er Holte og 11 instrumenter. De høres ut som de er flere der de maler frem nydelige pop-ambiente landskaper før de i neste øyeblikk graver seg ned i mørke , knirkete og energifylte partier. I det neste smeller det. En dynamisk reise som er nær og stor på samme tid.

Support : Kevin Steinman

Kevin Steinman spiller pop/folkmusikk og har åpnet for et par Spellemannsvinnende artister siden han flyttet til Norge fra USA for to år siden: Jonas Alaska og Monica Heldal. Betyr dette at Petter kommer til å vinne neste år? Høyst sannsynlig. Kevins debutalbum (Pre-Existing Condition) ble hyllet som en av de beste platene utgitt i Minnesota i 2011, sammen med bl.a. The Jayhawks. Plata ble produsert av Andy Thompson, som nylig ble nominert til en Grammy for å ha mikset Taylor Swifts siste utgivelse.

Sjekk Kevins musikk her:
http://www.kevinsteinman.bandcamp.com/